• |

TotalEnergies & Moil firması (GüzelEnerji Akaryakıt A.Ş.) ile Yakıtmatik Anlaşması Hk.

Eklenme Tarihi : 12-07-2023

Değerli Üyeler,


TotalEnergies & Moil firması (GüzelEnerji Akaryakıt A.Ş.) ile Yakıtmatik anlaşması yapılmıştır.


Teklif şartları:


1- Nakit / Havale / EFT ön ödeme, DBS, Banka Teminat Mektubu veya Anlık otomatik çekim Kredi Kartlı sistem ile çalışan firmalar için benzin ve motorin ürünlerinde indirim oranı %4’tür. Halka cihazları (montaj, demontaj dahil) veya kartlar ücretsiz olarak temin edilecektir.


2- Faturalamalar 10 günde bir yapılmaktadır. Detaylara müşteri portalından ulaşılabilecektir.


3- Üyelere verilecek kullanıcı adı şifre ile araçlarınızın hangi istasyondan, hangi gün, ne kadarlık alım yaptığını ve daha birçok bilgiyi içeren dökümanlara müşteri portalından ulaşabileceksiniz.


4- Aksaray TSO referansı ile başvuran her firmaya tüketim miktarı gözetilmeksizin aynı indirim oranları ve ticari koşullar sağlanacaktır.


5- Anlaşma hemen geçerli, isteyen üyelerimiz yarından itibaren aşağıdaki numaraya ulaşarak başvurularını yapabileceklerdir. DBS, Banka Teminat Mektubu veya Ön ödeme ile çalışacak müşteriler için istenen evraklar:


1- Vergi Levhası

2- Şirket sahibinin kimlik fotokopisi

3- İmza sirküsü

4- Ticari sicil gazetesi

5- Oda faaliyet raporu


6- Kredi Kartı sistemine müşteri temsilcimiz vasıtasıyla 10 dakika içerisinde dahil olabileceksiniz. Bunun için Vergi levhanızın hazır bulunması yeterlidir. Kredi Kartı bilgilerini firmalar kendileri girebileceklerdir.


7- DBS ile çalışacak firmalar için GüzelEnerji’nin anlaşmalı olduğu bankalar; Garanti Bankası, İNG, Ziraat Bankası, Halkbank, QNB Finansbank, İş Bankası, Yapıkredi, Vakıfbank, TEB.


8- İletişim: 


Gül Keskin   0 (542) 345 55 83


Bilgilerinize..