• |

Gulfood/ Dubai “Uluslararası Gıda Fuarı

Eklenme Tarihi : 28-12-2018

Başvuru Formu

41KB

Sayın Üyemiz,

Dubai’de düzenlenecek olan Gulfood/ Dubai “Uluslararası Gıda Fuarı” iş gezisi vesilesiyle Aksaray ın iş dünyasına aktif katılımını sağlamak, sektörle ilgili en son teknolojik gelişmeleri takip etmek amacıyla Odamız tarafından 17-21 Şubat 2019 tarihleri arasında Dubai’ye fuar ziyaret gezisi düzenlenecektir.    Fuarda Sektör olarak; Gıda teknolojileri, her çeşit gıda mamulü, Gıda katkı maddeleri, Gıda yan sanayi ara ürünleri, Konaklama, ağırlama ve restoran hizmetleri, hızlı tüketim ürünleri, gıda paketleme ve ambalaj, tarım ürünleri, Meşrubat üretim ve tedarik, Pastacılık ve Şekerleme, Gıda kalibrasyonu, Gıda işleme ürün grupları vb. yer almaktadır.

Fuar gezi ücreti kişi başı yaklaşık 1.275 Dolar’ dır. Yeterli sayıya ulaşıldığı takdirde (Yurt dışı iş gezisinin destek kapsamına alınabilmesi ve katılımcı işletmelere destek ödemesi yapılabilmesi için sektör farkı gözetilmeksizin en az 10 (on) işletmenin programa katılımının gerektiği) KOSGEB müracaatı yapılacak olup, KOSGEB destek miktarı, firma başına 3.000,- TL ile sınırlı olmak üzere; konaklama, ulaşım, fuar giriş ücreti ve tercüme hizmet bedellerinin %50’ının KOSGEB tarafından karşılanması planlanmaktadır.

Söz konusu fuar ziyaretine katılmak isteyen üyelerimiz müracaatlarını en geç 04 Ocak  2019 Cuma günü saat 17.00’a kadar  web sitemizde bulunan başvuru formunu ve gezi ücretini Odamız Personeli  Mustafa Ramazan AKSÖZ ' e  (aksaraytso2@gmail.com & 444 47 56 - 1121) teslim etmeleri gerekmektedir.

Odamız ve siz değerli üyelerimiz için son derece yararlı olacağını ümit ettiğimiz bu programa katılmanızı bekler, saygılar sunarız.

AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI