• |

ATSO MECLİS BAŞKANI TEKİN ÇILDIR-AKTAŞ GÜMRÜK KAPISI YÖNETİM KURULUNDA

Eklenme Tarihi : 11-08-2023

ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı olarak Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş, Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı yönetimine girdi.

2015 yılında açılan ve Türkiye’nin Gürcistan sınırındaki Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısında ki yoğunluk her geçen yıl artarken, Yönetimde görev alan ATSO Meclis Başkanı Tekin, yaptığı açıklama da; “Ülkemizin en önemli gümrük kapılarından birisi olan Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı yönetiminde şahsımın da yer alması bizleri son derece memnun etmiştir. 

Türkiye'nin Kafkaslar ve Orta Asya'ya açılan en önemli kapılarından biri olan Çıldır- Aktaş gümrük kapısı bugün son teknolojiyle hizmet vermekte komşu ülkelerle yapılan ithalat ve ihracatta köprü görevi görmektedir.  Yönetimine girdiğim Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ile iş birliği içerisinde en iyi şekilde hizmet edecek ve üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bu göreve bizleri layık gören TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanımız Arif Parmaksız’a, Aksaray İş Dünyası, ATSO Yönetimi ve Meclisi adına teşekkür ediyoruz. Bu yolda her zaman yanımızda olan ve bizleri her zaman destekleyen ATSO Başkanımız Ahmet Koçaş’a da ayrıca teşekkür ediyor, yeni görevimizin hayırlar getirmesini diliyorum” Dedi.